Jobb
Jobba på Kriminalvården

Jobba som psykolog på Kriminalvården!

Publicerad 30 augusti 2021

Är du bra på att samarbeta, är lyhörd och nyfiken? Tror du på människans vilja och förmåga att utvecklas?
Då kan du vara den vi söker!

Som psykolog i Kriminalvården kan du ha olika uppdrag, men gemensamt är det övergripande målet att minska risken för återfall i brott. Du arbetar med psykologisk bedömning och behandling, både individuellt och i grupp.

Det finns också särskilda uppdrag runt neuropsykiatrisk utredning samt fördjupade risk- och behovsbedömningar. Arbetet är självständigt och varierande. Hos oss finns också goda möjligheter till kompetensutveckling för dig som psykolog.

Du är välkommen att göra din PTP-tjänstgöring hos oss!

Vi söker psykolog till anstalten Västervik. Klicka här för mer information och ansök (Sista ansökningsdag har passerat)

Klicka här för att läsa mer om att jobba som psykolog hos oss

Kriminalvården

Vi bryter den onda cirkeln

Kriminalvården är en del av rättsväsendet. Vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

www.kriminalvarden.se