Jobb
Jobba hos Kriminalvården

Kriminalvården ungdoms­anstalten Luleå söker psykolog

Publicerad 25 september 2020

Anstalten/häktet Luleå söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet KBT-behandling och/eller av neuropsykiatriska utredningar.

I arbetet på ungdomsanstalten kommer du att göra kliniska bedömningar och genomföra insatser individuellt anpassade utifrån de intagnas behov. Du kommer också att bedriva psykologisk behandling och genomföra kvalificerande neuropsykiatriska utredningar. Samarbete med övriga medarbetare är en självklar och viktig del av ditt arbete.

På häktet arbetar du för att förebygga skadliga effekter av isolering och frihetsberövande. I jobbet ingår också att göra kliniska bedömningar och erbjuda stödsamtal.

Är du den vi söker?

Tror du på människans vilja och förmåga att utvecklas? Är du bra på att samarbeta, är lyhörd och nyfiken? Då kan du vara den vi söker!

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Välkommen att kontakta mig för att veta mer:

Eva Dufva Hansi
Kriminalvårdsinspektör
Anstalten Luleå
Tel: 0920-21 41 93

Kriminalvården – Anstalten Luleå

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – Att bryta den onda cirkeln.
Du kan läsa mer om arbetet på 
www.kriminalvarden.se/psykolog.

Anstalten Luleå har nio platser för ungdomar och ligger på Porsön vid universitetsområdet i Luleå. Här arbetar drygt 10 medarbetare inom flera olika yrkesgrupper. I uppdraget som psykolog ingår det även att möta klienter på häktet som ligger i samma byggnad med 30 platser.