Jobb
Jobba hos Kriminalvården

Kriminalvården anstalten Tidaholm söker psykologer

Publicerad 25 september 2020

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med kunskaper om kognitiv beteendeterapi, KBT. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar.

Som psykolog ansvarar du för det psykologiska behandlingsarbetet på anstalten. Du gör kliniska bedömningar, kartlägger klienternas behov och genomför individuellt anpassade insatser. Du är delaktig i neuropsykiatriska utredningar och har ett nära samarbete med anstaltens övriga medarbetare. Teoretisk kunskapsfördjupning tillsammans med en spännande patientgrupp gör arbetet som psykolog på en anstalt både lärorikt och utvecklande.

Är du den vi söker?

Tror du på människans vilja och förmåga att utvecklas? Är du bra på att samarbeta, är lyhörd och nyfiken? Då kan du vara den vi söker!

Klicka här för att läsa mer och ansöka

Välkommen att kontakta oss för att veta mer:

Daniel Persson
Kriminalvårdsinspektör
Tel: 0502-74 54 10

Lise-Lott Brakken
Personalhandläggare
Tel: 0502-74 53 07

Kriminalvården – Anstalten Tidaholm

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – Att bryta den onda cirkeln.
Du kan läsa mer om arbetet på 
www.kriminalvarden.se/psykolog.

Anstalten Tidaholm har plats för 146 intagna, som är dömda till långa fängelsestraff. Anstalten har drygt 200 anställda fördelade inom flera olika yrkesgrupper.