Jobb
Uttråkad?

Byt jobb. Inte yrke.

Publicerad 28 april 2020
Martin Forster, Ansvarig för barnpsykologi på KRY
Martin Forster, Ansvarig för barnpsykologi på KRY

När den psykiska ohälsan breder ut sig och väntetiderna bara blir längre, då är det lätt att känna uppgivenhet. Många av oss har hunnit ledsna så till den grad att vi funderar på att hitta något annat att göra. Jag vet – för jag har själv varit där.

Men så hamnade jag på KRY. Här fick jag uppleva skillnaden mellan att fånga upp en trettonåring som nyss börjat skolka jämfört med att möta patienten när hen redan har skolvägrat i tre månader. Smidiga möten via videosamtal är en fördel som gör att jobbet på KRY blir mer effektivt. Men det finns många fler. Du slipper tidskrävande administration och kan lägga mera tid på dina patienter. Du är fri att jobba varifrån du vill. Du bestämmer själv när du ska arbeta. Och du får tillgång till handledning, vidareutbildning och stöttning av seniora psykologer i ditt dagliga arbete.

Så innan du bestämmer dig för att byta yrke, hör av dig till oss. Du behövs faktiskt mer än någonsin.

Klicka här för mer information och ansök Sista ansökningsdag har passerats.

Jobba som Psykolog i vår digitala tjänst – Klicka här för att ansöka

Har du frågor? Kontakta:

Louise Källén
louise@kry.se
+46(0)72-188 22 83

För att söka tjänsten krävs det att du är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom primärvård, psykiatri och/eller företagshälsovård är meriterande.