Jobb

Psykolog till mottagning i Falköping

Publicerad 2 maj 2018

Vi söker nu en psykolog till mottagning i Falköping. Där kommer du arbeta tillsammans med två kollegor och medicinska sekreterare.

Om arbetet
Arbetet är varierande, stimulerande och roligt. Det innehåller patientkontakter individuellt och i grupp, konsultation till personal och föräldrar, utvecklingsbedömningar, psykologiskt föräldrastöd samt samverkan med våra partners.

Medarbetare inom psykologenheten träffas regelbundet för extern handledning samt för arbete med utvecklingsfrågor, både inom egna enheten och med våra samverkanspartners.

Ansök här

Om dig
Vi söker legitimerad psykolog, gärna med fördjupade kunskaper inom några av områdena konsultationsmetodik, utvecklingspsykologi, graviditetspsykologi, hälsopsykologi, och psykoterapeutiska metoder anpassade till vår målgrupp.

Även du som söker en PTP anställning är välkommen med din ansökan.

Viktiga personliga egenskaper för arbetet är samarbetsförmåga, initiativkraft, flexibilitet och självständighet. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Falköping
Län: Västra Götalands län
Ref. nr: 2018/2438

Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Ansök här

Kontakt
Enhetschef
Agneta Erwerth Nilsson

var username = ’agneta.erwerth_nilsson’;
var hostname = ’vgregion.se’;
var linktext = username + ’@’ + hostname ;
document.write(’’ + linktext + ’’);Email address protected by JavaScript. Please enable JavaScript to contact me.
070-082 24 99

Facklig företrädare
Psykologförbundet
Annika Westergård
070-508 67 81

Närhälsan Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård Falköping
Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård Skaraborg är tillsammans med övriga enheter i regionen en verksamhet i utveckling. Enheten är organiserad inom Hälso- och specialistvård barn och unga, tillsammans med övriga fyra psykologenheter för mödra- och barnhälsovård i regionen med en psykolog som områdeschef.

Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos barn genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Enheten är en del av Närhälsan och en fri nyttighet för mödra- och barnhälsovården. Vi är 15 medarbetare anställda inom enheten, samlokaliserade på mottagningar i Lidköping, Mariestad, Skövde och Falköping. Verksamhet bedrivs också ute på filialer, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler runt om i Skaraborg.

Tillsammans med övriga psykologenheter för mödra- och barnhälsovård i regionen arrangeras gemensam fortbildning och uppdragsutbildningar, ackrediterade för psykologernas specialistutbildning. Medarbetare inom enheten utbildas inom psykologisk fallkonsultation, individ- och gruppbaserade behandlingsmetoder samt i adekvata utredningsinstrument för uppdraget. En bra arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Hälsofrämjande aktiviteter uppmuntras och friskvårdsbidrag erbjuds alla inom enheten.