Jobb
Jobba hos Kriminalvården

Vill du få andra att förändra sitt liv?

Publicerad 28 april 2020

Är du legitimerad psykolog, tycker om att arbeta i team och vill ha ett omväxlande jobb? Vi behöver dig!

Rollen som psykolog hos oss kan se lite olika ut men gemensamt är det nära samarbetet med övriga medarbetare på våra verksamhetsställen. Ditt jobb kan exempelvis bestå av att göra kliniska bedömningar, utredningar, kartläggningar och att genomföra individuellt anpassade insatser utifrån våra intagnas behov. Har du kunskaper om kognitiv beteendeterapi, KBT, och erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar är det jättebra!

Klicka här för att se våra lediga tjänster för psykologer

Kriminalvården

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Cirka 12 000 medarbetare på häkten, anstalter och frivård arbetar med målet att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
 
www.kriminalvarden.se