Jobb
Jobba på SiS

Psykologer till SiS ungdomshem Brättegården

Publicerad 13 mars 2023

Vill du arbeta med ungdomar i utvecklingskritiska faser i livet? Ungdomar som gått vilse och behöver hjälp att hitta sin väg framåt? Välkommen till SiS ungdomshem Brättegården strax utanför Vänersborg.

Här får du ett psykologarbete med varierande uppgifter och utmaningar där du möter alla typer av personligheter, psykiska problem och neuropsykiatriska funktionshinder. Du kommer att möta missbruk och kriminalitet, men också människan bakom diagnosen och beteendeproblemet.

Vi erbjuder generösa friskvårdsbidrag, goda möjligheter till egen kompetensutveckling och certifieringar inom olika områden som t.ex. specialistutbildning.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet från psykiatrisk utrednings och behandlingsverksamhet, KBT och teamarbete.

Vill du följa en ung människas utveckling, från hopplöshet och utagerande i en livsavgörande process, mot ett värdigare liv med boende, relationer, studier och arbete?

Klicka här för att läsa mer och ansöka (Sista ansökningsdag är passerad)

Statens institutionsstyrelse – SiS

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.

SiS ungdomshem Brättegården ligger strax utanför Vänersborg. Vi tar emot icke skolpliktiga flickor och pojkar med psykosocial problematik, psykisk ohälsa samt kriminalitet och missbruk.

Läs mer om att jobba som psykolog hos oss. Klicka här