Jobb
Kognitiva Teamet

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad!

Publicerad 14 juni 2022

Kognitiva Teamets vision är att vara ett vårdbolag i framkant vars mål är att bidra till bättre folkhälsa och förbättra individers livskvalitet genom att leverera högkvalitativ och kostnadseffektiv vård.

Kognitiva Teamet grundades och drivs av vd och leg. Psykoterapeut Anette Sjödin vars drivkraft att hjälpa människor med psykisk ohälsa än idag präglar hela organisationen.

Kognitiva Teamet har fler enheter inom specialistrehabilitering för utmattningssyndrom och långvarig smärta, psykosocial primärvård, företagshälsovård, neuropsykiatriska utredningar samt psykisk hälsa barn och ungdom.

• 96% nöjda patienter
• 87% av medarbetarna är stolta över att arbeta på Kognitiva Teamet

Skicka gärna en spontanansökan till oss: jobb@ktrehab.se

Kognitiva Teamet

Kognitiva Teamet Rehab är en specialistmottagning som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vårt uppdrag är att erbjuda rehabilitering för patienter som uppfyller kriterier för utmattningssyndrom och/eller långvarig smärtdiagnos. Målet är att möjliggöra ökad funktion och aktivitetsförmåga genom deltagande i rehabilitering. Kognitiva Teamet Rehab är registrerad vårdgivare hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) och arbetar i enlighet med Socialstyrelsens förordningar, riktlinjer och rekommendationer.

På Kognitiva Teamet Rehab arbetar leg. specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter, psykoterapeuter med ACT och KBT kompetens, arbetsterapeuter samt administrativ personal. Alla våra behandlare har mångårig erfarenhet av multimodal behandling av utmattning- och smärtproblematik.

kognitivateametrehab.se