Jobb

Skolpsykolog till Borås – medicinskt ledningsansvar och handledare

Publicerad 3 april 2019
Matilda Månhav och Sofia Kjellsson, skolpsykologer i Borås. Foto: Ulf Ekström
Matilda Månhav och Sofia Kjellsson, skolpsykologer i Borås. Foto: Ulf Ekström

Vi söker nu en skolpsykolog med medicinskt ledningsansvar till Grundskoleförvaltningen, Elevhälsan. Som skolpsykolog ingår du i en personalgrupp bestående av cirka tio skolpsykologer med en gemensam chef.

Vi söker dig som vill vara en del av vår elevhälsa! 50% av din tjänst består av arbetsuppgifter som är kopplade till ditt uppdrag som medicinskt ledningsansvarig för elevhälsans psykologiska insats. När verksamheten har PTP-psykologer är du ansvarig handledare.

Vi har alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och arbetar rådgivande gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan. I ditt arbete har du stödjande samtal med elever, handleder personal och förmedlar kunskap till vårdnadshavare.

Du har svensk psykologlegitimation sedan minst 3 år tillbaka, är utbildad handledare och har erfarenhet av att arbeta som skolpsykolog.

Klicka här för mer information och ansökan