Annons
Hogrefe Psykologiförlaget

Vetenskapliga test och metoder i din kliniska vardag

Publicerad 14 juni 2022

Hogrefe Psykologiförlaget har en lång tradition av att utveckla, anpassa och publicera psykologiska test och metoder som är framtagna av expertisen inom psykologisk forskning och vetenskap.

I vår e-handel finner du ett stort utbud av tillförlitliga instrument för användning i den kliniska vardagen.

Välkommen till www.hogrefe.se!

Om Hogrefe

Hogrefe Psykologiförlaget är sedan 2008 en del av familjeägda Hogrefe Publishing Group med en över 70-årig tradition av testpublicering i Europa. Gruppen är idag ledande utgivare av test, litteratur och tidskrifter inom psykologiområdet med 400 anställda och kontor i 16 länder.

Våra produkter används för bedömning och behandling inom klinisk verksamhet, kartläggning och träning av läs- och skrivförmåga i förskola och skola samt vid rekrytering och ledarskapsutveckling inom HR-området.