Jobb
Jobba på Pearson

Danskspråkig produktspecialist med psykologexamen eller master i psykologi

Publicerad 30 augusti 2021

Som produktspecialist/säljare kommer du att utbilda i och sälja våra produkter och test för kliniskt verksamma psykologer och andra närliggande professioner, samt presentera vårt sortiment hos kunder, på mässor och konferenser runt om i Norden.

Du har ett nära samarbete med vår testutveckling och marknadsavdelningen för att ta fram relevant stödmaterial till kund, hjälpa till med granskning av digitala plattformar, samt följa marknadstrender.

Vi söker dig som kan tala och skriva på danska flytande och obehindrat, har en psykologexamen eller en master i psykologi samt är intresserad av kliniskt utredningsarbete inom olika tillämpningsområden för såväl barn som vuxna. Du drivs av att bygga relationer och skapa förtroende. Vi ser gärna att du är intresserad av digitala produkter, digitalt lärande och utveckling.

Du erbjuds en intressant tjänst på ett internationellt företag med stort fokus på forskningsbaserade produkter av hög kvalitet, där du får en spännande roll med möjlighet att bidra till Pearsons fortsatta utveckling.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Parvin Yazdani
Marknadschef
parvin.yazdani@pearson.com

Tjänsten söker du genom att skicka personligt brev och CV på engelska till parvin.yazdani@pearson.com